top of page

ממרח שוקולד ביתי מגרעיני דלעת






מתכון פשוט שמכינים בכמה דקות, ויש לכם ממרח שאתם יודעים מה הרכיבים שלו, הוא לא עם תוספת סוכר והוא גם טעים ברמות!



מצרכים לצנצנת


1/2 כוס גרעיני דלעת (70 גרם)


2 כפות קקאו


1/2 כוס מים (100 מל)


1/4 כוס שמן קוקוס (50 גרם)


2 כפות סירופ מייפל


קורט מלח



-בלנדר מוט.



הכנה-


נחמם תנור ל160 מעלות ונכניס את גרעיני הדלעת לקלייה עדינה כ7-10 דקות.


נעביר את גרעיני הדלעת ישר אחרי הקליה למיכל עמוק ונוסיף 1/4 כוס שמן קוקוס.


נטחן עד למרקם חלק בעזרת הבלנדר מוט.


ונוסיף את הקקאו( אני השתמשתי בקקאו הולנדי של@cacao_tvיש לו טעם עמוק יותר ואיכותי), מייפל, חצי כוס מים חמימים, קורט מלח ונטחן שוב במשך לפחות דקה לאמולסיה (איחוד בין המים לשמנים).


נעביר לצנצנת, נצנן מעט או לכמה שעות במקרר וזה מוכן!!!


לא לדאוג זה מתקשה במקרר ואחרי כמה דק בחוץ מתרכך מעט למרקם מושלם!


ממרח מדהים סתם ככה לנשנוש, על לחם, פנקייק או עם פרי.


תהנו!



למתכונים

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page