top of page
תמונת הסופר/תcacaotv

שוקולד מנגו קפוא


שילוב אלוהי של מעדנים טרופיים. מתכון סופר פשוט, לימי הקייץ

חומרים:

אופן ההכנה

  • חותכים את המנגו לקוביות קטנות של כ- 1 ס"מ, מסננים את המיץ, מניחים בתבנית עוגה מתאימה בגודל ושמים במקרר.

  • ממיסים את עיסת הקקאו וחמאת הקקאו בקערה מעל מים חמים עד להמסה (נזהרים לא לחמם מידי- כשרוב העיסה וכל החמאה נמסו אפשר להוריד הקערה והמשיך לערבב ללא חימום עד להמסה מלאה)

  • במקביל מחממים את הממתיק לטמפרטורה דומה לשל הקקאו.

  • מערבבים מעט קקאו לתוך הממתיק ואז את הממתיק לתוך הקקאו.

  • נועצים קיסם בכל קוביית מנגו, טובלים בקערת השוקולד, נותנים לעודפי השוקולד לטפטף חזרה לקערה ומניחים להתקרר על תבנית מתכת קרה.

  • אם השוקולד מתחיל להתקשות מחממים אותו שוב מעל הקערה לזמן קצר.

  • מכניסים למקפיא ואוכלים קפוא.

אפשרויות נוספות

  • אפשר גם לחתוך את המנגו לפרוסות ארוכות ולטבול אותן בציפוי שוקולד כך שלא כל המנגו יצופה.

  • חותכים את המנגו לקוביות קטנות, מסננים את המיץ, מניחים בתבנית עוגה מתאימה בגודל ושמים במקרר. יוצקים את השוקולד המומס על המנגו, מערבבים היטב ומחזירים למקרר עד שמתקשה. מגישים בצלחות, או אוכלים עם כפית ישיר מהתבנית.

  • המפתח למתכון הוא מנגו איכותי וטעים ויחס של הרבה מנגו עסיסי ומתוק למעט שוקולד מוצק ומריר.

  • אפשר להשתמש בפירות אחרים או נוספים- למשל בננות בשלות, קוביות תפוח, אפרסק או מלון.

בתאבון!

1,891 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page