top of page
תמונת הסופר/תcacaotv

פירמידות חרוסת לפסח

עודכן: 14 ביוני 2022


הגשה מקורית יחד עם מתכון פשוט

חרוסת לשולחן הסדר

רכיבים:

אופן ההכנה:

  • מכניסים את התמרים המגולענים והיין לסיר קטן. מביאים לרתיחה, מנמיכים האש ומבשלים כשהסיר מכוסה חלקית כ- 20-30 דקות - עד שכל הנוזלים נעלמים והתמרים נימוחים. מניחים להצטנן.

  • מכניסים את התמרים, האגוזים ושמן הקוקס למעבד מזון ומעבדים למחית פחות או יותר חלקה.

  • מעבירים לקערה, מוסיפים את הניבס ומערבבים היטב עם מזלג או כף. עוטפים את הקערה ומכניסים למקרר למספר שעות.

להגשה:

  • מעצבים פירמידות קטנות בעזרת קצות האצבעות.

  • להחלקת פיאות הפירמידה ניתן להשתמש בצד הקהה של סכין מטבח גדולה

  • מסדרים על צלחת הגשה עם עלעלי חסה טריים

  • לא לשכוח להשאיר קצת חרוסת בצד לצלחת הסדר המרכזית :)

פסח שמח

ובתאבון !!

573 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page