מתכון נפלא של מאיה, שמעבירה סדנאות לאורח חיים בריא ללא גלוטן.
תוכלו למצוא עוד מתכונים בעמוד האינסטגרם שלה או בבלוג "זו בריאות"
רכיבים:
1 אבוקדו בשל
80 גרם עיסת קקאו נא או קלוי
2 כפות שמן קוקוס מומס
3 כפות גדושות של אבקת קקאו נא
2 כפות סירופ מייפל אמיתי
קורט מלח
לציפוי: קוקוס טחון / ניבס / אבקת קקאו נא עם קינמון / כל דבר אחר שתעלו בדעתכם לצפות איתו :)
אופן ההכנה:
מכניסים למעבד מזון את האבוקדו, הקקאו והמייפל.
ממיסים את שמן הקוקוס עם עיסת הקקאו, לאחר שנוצרת בלילה חלקה, מוסיפים למעבד המזון, מומלץ בשיטת בין מארי או במיקרו אך בפולסים קצרים של חימום עד המסה מלאה.
מערבבים היטב את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוזגים לקופסא שמתאימה להקפאה, ומקפיאים לשעה-שעתיים.
לאחר שהמסה קרה או ממש על גבול הקפואה, הוציאו כדורים עם כפית וכדררו.
גלגלו את הכדורים בקקאו נא עם קינמון / קוקוס טחון / ניבס וכו'...
בתאבון!!