top of page

ברוקולי עם טחינה מלאה ירוקה


מתכון נפלא של מאיה, שמעבירה סדנאות לאורח חיים בריא ללא גלוטן. תוכלו למצוא עוד מתכונים בעמוד האינסטגרם שלה או בבלוג שלה "זו בריאות"

כדאי שתדעו!

* כוס ברוקולי מכילה את כמות הויטמין C המומלצת על פי איגוד הבריאות העולמי.

* הברוקולי עשיר בסיבים תזונתיים שתורמים לתחושת שובע והורדת כולסטרול.

רכיבים:

הוראות הכנה:

  • מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.

  • חותכים את הברוקולי לפרחים. את הגזעים ניתן לקלף בעזרת קולפן ולחתוך לגפרורים עבים.

  • פורסים על נייר אפייה משומן את הברוקולי ומפזרים מלח ופלפל בצורה אחידה.

  • מכניסים לתנור ל 20-25 דקות.

  • מוציאים מהתנור ומזלפים מעל את הטחינה הירוקה, ניתן לעשות זאת עם טחינה גולמית או עם ממרח טחינה.

בתאבון !!

למתכונים

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page