"עוגת שוקולד בכוס בסגנון סופלה!"
מתכון נפלא של מאיה שמנהלת בלוג בשם "זו בריאות", מקיימת סדנאות אוכל ומתוקים בריאים וגם מתחזקת עמוד אינסטגרם מלא במתכונים טעימים!
רכיבים:
3/4 כוס קמח קוקוס
1/3 כוס אבקת קקאו נא אורגנית
קורט קינמון
קורט מלח
כפית סודה לשתייה
כף חומץ תפוחים
8-9 תמר ברהי
2/3 כוס חלב שקדים
1/3 כוס שמן קוקוס
אופן ההכנה:
מערבבים בבלנדר את התמרים, חלב השקדים, ושמן הקוקוס.
מערבבים בקערה בנפרד את החומרים היבשים (קמח קוקוס, אבקת קקאו, קינמון, מלח, סודה לשתיה) ומוסיפים גם את חומץ התפוחים.
מוסיפים את הבלילה מהבלנדר לקערת החומרים היבשים ומערבבים בעדינות למעט זמן רק כדי שהחומרים יתאחדו.
מעבירים את הבלילה לכוסות אמייל עמידות בחום / לתבנית ואופים בתנור בחום של 180 מעלותצלזיוס לכ- 15 דקות.
מוציאים את העוגה ומשאירים להצטננות.
בתאבון!!