top of page

תופוני שוקולד עם גרעיני חמניה ושקדים קלויים




מרכיבים:

מייפל - 2 כפות

גרעיני חמניה - חצי כוס

שקד - שליש כוס

חמאת בוטנים - לשיקול דעתכם


הכנה:

לשים עיסת קקאו וחמאת קקאו על אש קטנה מאוד בסיר.

לערבב את החמאה חהעיסה ברגע שיש לנו נוזל חום כהה להוסיף את המייפל ולטעום.

אם מריר לכם תוסיפו מייפל. אם מתוק לכם תוסיפו עיסת קקאו. אם הנוזל סמיך מידי בשבילכם תוסיפו חמאת קקאו.

ברגע שהגעתם לישלוב הנכון.

את השקדים וגרעיני החמניה יש לקלות וברגע שהם יוצאים מהתנור להוסיף אותם לסיר ולערבב.

כשהעיסה כולה באותו המרקם והצבע להעביר אותה לתבנית קטנה עגולה מסיליקון ומעל הכול לזלוף חמאת בוטנים בנדיבות.

להכניס למקרר ואז למקפיא.

חצי שעה ויש לכם חטיף טעים ובריא

שירה

למתכונים

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page