קבלו מתכון של מורן השפית הפרטית שלנו :)
1/2 כוס שבולת שועל דקה
1/2 כוס קמח שבולת שועל דקה
4 כפות שמן קוקוס מומס
2 בננות
1 כפית אבקת אפייה
1/4 כוס קרם קוקוס
1 כפית קינמון
צימוקים ופירות יבשים השתמשתי בבנה מיובשת
מנגו מיובש
וצימוק כהה
בערך 1/4 כוס
הכנה- מחממים תנור ל170 מעלות.
בקערה מועכים את הבננות היטב עם מטרפה, ומוסיפים את הקרם קוקוס, השמן קוקוס ומערבבים היטב עם מטרפה.
מוסיפים את הקמח שיבולת שועל, שיבולת שועל דקה, את הקינמון, אבקת אפייה, והפירות יבשים
מערבבים ויוצקים למנג׳טים ואופים 20-30 דקות:)