מצרכים -
רוטב לפסטה לכמות של 250 גרם
1.5 כוס רוטב עגבניות כרם.
1 כוס קרם קוקוס.
1/4 כוס מים.
1 כפית שטוחה קינמון.
1 כף שטוחה פלפל שחור גרוס.
1 כף מלח שטוחה.
1 כפית שאטה גרוס (לא חובה).
2 שיני שום גדולות כתושות.
1 כפית שטוחה אגוז מוסקט טחון.
הטריק הוא להוסיף -- 1-2 כפות של קמח שיבולת שועל טחונה.
הכנה-
במחבת שמים את כל המרכיבים לרוטב מלבד הקמח שיבולת שועל,
מערבבים על אש גבוהה לאחר בעבוע של כמה דקות וערבוב מוסיפים את הקמח שיבולת שועל ומערבבים עם מטרפה.
טורפים תוך כדי בעבוע- אני מציעה להתחיל בכף אחת גדושה ולראות אם צריך יותר.
אני שמתי כף 1
נותנים לזה בעבוע ממש לחצי דקה ומורידים מהחום.
מוסיפים את הפסטה ויש לנו את זה!
בתאבון