עוגת שוקולד טבעונית
1/2 כוס רסק תפוחים (100גרם)
1/2 כוס קרם קוקוס (100גרם)
1/4 כוס מייפל
4 כפות שמן קוקוס
1/4 כוס חמאת שקדים (50גרם)
1/3 כוס קקאו הולנדי (80 גרם)
1.5 כוס קמח שקדים (160 גרם)
1 כפית גדושה אבקת אפייה
לגנש שוקולד-
60 שוקולד 80% מוצקי קקאו של קקאו טבעי!
1 כף מייפל
40 גרם קרם קוקוס
הכנה-
מחממים תנור ל180 מעלות.
מערבבים בקערה בנונית את הרסק תפוחים, קרם קוקוס, מייפל, חמאת שקדים ושמן הקוקוס לתערובת אחידה.
בקערה אחרת מערבבים קמח שקדים עם קקאו הולנדי, ואבקת אפייה.
מאחדים את שני התערובות לתערובת אחידה.
מניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים 20-30 דקות
רואים שהלמעלה נראה מוכן ובודקים עם קיסם שיוצא יבש ומעט לח.
מניחים להתקררות בצד לפחות 20-15 דקות.
לגנש- מחממים במיקרוגל או על בן מארי חום בנוני ומערבבים לאיחוד.
פורסים ומגישים עם גנש שוקולד:)