top of page

לחם כסמת וקינואה




מצרכים-

2.5 כוסות כוסמת ירוקה (450 גרם)

1 כוס קינואה (170 גרם)

1 ו1/4 כוס מים (250 גרם)

1 כף אבקת אפיה

1 כף אורגנו יבש

מעט גרעיני דלעת

1 כף מלח דק



הכנה-

משרים את הקינואה והכוסמת בהרבה מים ( 4 כוסות מים לערך) לילה או ל 24 שעות.

לאחר ההשריה מחממים תנור ל200 מעלות.

מסננים ולא שוטפים את הקינואה והכוסמת!

מעבירים לבלנדר חזק ומוסיפים 1 ו 1/4 כוסות מים, טוחנים למרקם חלק מספר דקות.

מעבירים לקערה ומוסיפים את האבקת אפייה, המלח, אורגנו יבש, מעט גרעיני דלעת ומערבבים היטב.

מעבירים לתבנית עם נייר אפייה משומן ויוצקים את הבלילה.

אופים 30-40 דקות- עד שמשחים.

מוצאים ומחכים שיתקרר לגמרי!

ורק אז פורסים

אפשרי חלק מהפרוסות להקפיא אם רוצים.

כדאי לשמור את הלחם במקרר אם רוצים חיי מדף ארוכים יותר מעט.



למתכונים

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page